Houd je van dansen, dan biedt Dansschool DanCin je vele mogelijkheden. Van conditie, spier-opbouw en gezellig dansen tot trainen en optreden. Hieronder vind je de mogelijkheden. Heb je vragen, bel ons gerust of vul de contactpagina in.

Intense DanCin Dance Workout & Spierversterking.

In deze les  starten wij als opwarming met 30 minuten makkelijk te volgen dansjes achter elkaar door en vervolgens werken we 25 minuten hard aan de spieren in onze buik, billen, benen, borsten en armen

. Door het gebruik van verschillende hulpmaterialen, traint u de genoemde spieren nog harder. We letten bij deze lessen op houding en techniek. We zorgen ervoor dat u het uiterste uit uzelf haalt met de krachttraining.Het is altijd een pittige les. Maar u zult na de les trots op u zelf zijn. Na een paar lessen gevolgd te hebben, ziet u het resultaat zult u merken dat het steeds gemakkelijker gaat.

Intense DanCin Combinatieles

Houdt u van gezelligheid maar wilt u na de les ook voelen dat u een workout hebt gehad? Dan is deze combinatieles echt iets voor u. De les is gemakkelijk te volgen! U krijgt 20 minuten uur lang dans- en fitness-bewegingen op leuke latin- en top 40 muziek. Daarnaast werken wij 10 minuten aan onze spieren en krijgt u 25 minuten een echte dansles, in deze les staan meerdere dansstijlen centraal. Leer de basis van de verschillende dansstijlen en werk ondertussen aan je houding, conditie en versterk je spieren. En we sluiten af met een Cooling Down.

Intense DanCin Bootcamp

Bootcamp is trainen in teamverband. Wil je graag fitter worden, afvallen en/of sterker worden. Dan is bootcamp zeker geschikt. Bootcamp word gegeven in de buitenlucht waardoor je op een zeer gezonde manier traint!

 

Intense DanCin High Heels / Gogo Dance

In deze les staat sexy bewegen centraal. Dans, Shake & Twerk op de leukste muziek. 20 minuten opwarmen op sneakers, en 40 minuten dansen wij met onze High Heels aan.

Aanmelden of meer weten?

Bent u benieuwd naar deze lessen? Wilt u eens komen kijken? Of wil u zich meteeen aanmelden? Vul dan de contactpagina in of bel ons op 06 – 177 61 230

Aanmelden