Team DanCin

Het gezelligste team van Nederland 😉

Cindy
Eigenaresse & Dansdocente

Hallo! Leuk dat je op onze website kijkt. Mijn naam is Cindy Veurink, 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend Nick en zoontje Jason in Kilder. In 2014 heb ik mijn droom werkelijk gemaakt door mijn eigen dansschool te starten, Dansschool DanCin. Zelf dans ik al vanaf dat ik kan lopen en geef inmiddels al 9 jaar danslessen aan kids en volwassenen. Naast allround (dans)groepslesdocente ben ik gecertificeerd Bootcampinstructrice en Zwanger&Fit instructrice. In mijn lessen staan dans, fit zijn (of worden) en gezelligheid centraal. Inmiddels sta ik er niet meer alleen voor maar heb ik hele leuke collega's die mijn DanCin team versterken! Bekijk ze op deze pagina! Of kom natuurlijk een gratis proefles bij ons volgen! Je bent van harte welkom, zie ik je snel?

Lottie
Bootcampinstructrice

Wendy
Toneeljuf

Sarah
Dansdocente

Hey, hallo! Ik ben Sarah en ik geef dansles bij Dansschool DanCin. Ik ben 18 jaar oud waarvan ik al 9 jaar dans. Ik vind bijna alle dansstijlen leuk en heb ook in veel zelf les gehad. Nu is dit ondertussen alweer het tweede jaar dat ik hier ga lesgeven en ik heb er onwijs veel zin in! Verder heb ik afgelopen jaar mijn middelbare school afgerond en begin ik nu aan de hbo-studie Social Work op de Hogeschool Utrecht. Ik blijf echter in Doetinchem wonen zodat ik kan blijven lesgeven. Ik heb er super veel zin in en ik hoop ook jou te zien in mijn lessen!

Sanne
Dansdocente

Rozemarijn
Dansdocente

Chanel
Dansdocente

Hoi ik ben Chanel, alias ‘het zusje van Shauna’. Ik ben 21 jaar en druk bezig met mijn master Pedagogische Wetenschappen. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Didam. Ik heb voorheen al aardig wat dansstijlen gedaan en doe momenteel Intense DanCin en Jazz. Ik loop nu een aantal jaren rond bij de dansschool als danseres en zal hier nu ook rondlopen als dansdocente, leuk! Ik kan als dansdocente niet alleen extra ervaring op doen in de richting van mijn vakgebied, ook ben ik bezig met wat ik het liefste doe: dansen! Ik heb er erg veel zin in en ben benieuwd wat de leerlingen en ik elkaar zullen leren.

Shauna
(Oud)Dansdocente

Op dit moment geeft dansjuf Shauna geen lessen i.v.m. haar studie. Maar Shauna heeft bijna vanaf het begin van DanCin veel kidslessen verzorgd!

Demi
Dansdocente

Op dit moment geeft juf Demi (links op de foto) geen danslessen i.v.m. haar studie. Maar Demi heeft al veel kidslessen verzorgd voor DanCin.

Mark
Technisch manager

Mark is onze allround hulp. Hij verzorgt het licht en geluid tijdens onze kerst- en theatershows. Daarnaast beheert hij de webshop.

Nick
Grafisch Designer

Nick maakt onze flyers en posters. www.nicklammersdesign.nl