DanCin for Kids: Dans, plezier en leren


Dansen is plezier maken. Op leuke muziek doen we allerlei dansvormen. Voor de ontspanning, om wat te leren en het kan ook om op te treden. Hieronder vind je de mogelijkheden. Heb je vragen, bel ons gerust of vul de contactpagina in.

MiniDance

Bij MiniDance staan plezier en leren centraal. De kids gaan leren om op de maat van de muziek te bewegen. En ook werken ze spelenderwijs aan hun houding en motorische vaardigheden. Voor deze lessen worden leuke kinderhits gebruikt.

KidsDance

Bij KidsDance bewegen we op leuke kinderliedjes en geschikte top-40-muziek. De kinderen leren veel danschoreografieën en werken ook nog hard aan hun conditie. De kids leren hier al verschillende basis danstechnieken. In deze lessen wordt extra gelet op de lichaamshouding.

Teen Dance

Bij Teen Dance dansen we op leuke muziek uit alle jaren. Elke maand staat een andere dansvorm centraal. De verschillende dansvormen kunnen zijn: streetdance, modern, jazz, klassieke dans, showdance, hiphop, fitnessdans zoals zumba. Uiteraard wordt dit aangepast aan de belangstelling van de groep. In deze lessen wordt hard aan de conditie gewerkt en vooral ook aan de technieken van iedere dansvorm.

Dance

Dance is er voor kids vanaf 14 jaar. We dansen op leuke muziek uit alle jaren. Elke maand staat een andere dansvorm centraal. De verschillende dansvormen kunnen zijn: streetdance, modern, jazz, klassieke dans, showdance, hiphop, fitnessdans zoals zumba. Uiteraard wordt dit aangepast aan de belangstelling van de groep. In deze lessen wordt hard aan de conditie gewerkt en vooral ook aan de technieken van iedere dansvorm.

Hiphop Boys only!

Een dansles alleen voor jongens. Leer de gaafste dans-skills op de leukste Hiphop muziek!

Demogroep/ Selectiegroep

De Demogroep is er voor kinderen van veschillende leeftijden die het leuk vinden om hard te trainen en om wat moeilijkere dansen te leren. Deze leerlingen doen mee aan danswedstrijden treden vaker op bij evenementen en feesten. De leerlingen worden door Cindy zelf en gastdocenten getraind. Als er leerlingen zijn die duidelijk talent hebben en zich goed inzetten in de lessen, dan mogen zij voor een bepaalde proefperiode meedoen in de selectiegroep, daarna wordt bepaald of zij definitief mee mogen dansen in de selectiegroep. Ook worden er 1x per jaar audities gehouden voor de selectiegroep, waardoor iedereen in aanmerking kan komen om deel uit te maken van de groep. De eerst volgende auditie is op zaterdag 29 augustus van 14.00 – 15.30 uur in onze dansstudio te Zeddam.

Aanmelden of meer weten?

Ben je benieuwd naar deze lessen? Wil je eens komen kijken? Of wil je je meteen aanmelden?

Vraag je ouders om de contactpagina in te vullen of met ons te bellen op 06 – 177 61 230

Aanmelden